Vermoedelijke dader snackbaroverval gepakt

(foto Politie.nl)

Sassenheim – De politie heeft vrijdagmiddag de vermoedelijke dader van de overval op de snackbar aan de Essenlaan opgepakt. Dat meldt wijkagent Dirk Meinders. De aanhouding kon plaats vinden dankzij een oplettende getuige. Het gaat om een 18-jarige man. Snackbar Mercurius werd donderdagavond overvallen. De jongen kwam binnen met een mes en eiste geld van de medewerkster. De vrouw is echter niet ingegaan op de jongen en is gaan gillen. Door herrie te maken en met de frituurschep richting de jongen te zwaaien, wist zij hem weg te jagen. De jongen ging er vandoor zonder buit en rende weg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.