Vierde editie van Stoptober van start

Bollenstreek – Voor het vierde jaar staat de maand oktober in het teken van Stoptober: 28 dagen niet roken in oktober. Dankzij de positieve aanpak, de gratis Stoptober-app en de steun van stoppers onderling, hebben de afgelopen drie jaar al ruim 150.000 mensen meegedaan aan Stoptober.

Tachtig procent van de rokers wil graag stoppen met roken, maar daadwerkelijk stoppen is niet eenvoudig. Voor een roker is er eigenlijk nooit een juiste gelegenheid. Stoptober biedt een duidelijk stopmoment. Ook meedoen aan Stoptober? Inschrijven kan via de website www.stoptober.nl. Via de website en de app worden deelnemers geholpen om Stoptober te voltooien.

Zo krijgen zij dagelijks tips en kunnen ze in contact komen met andere stoppers om ervaringen uit te wisselen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.