Vrijwilligers gezocht voor Halloween in Park Rusthoff

Sassenheim – Op zaterdag 28 oktober 2017 is het weer zover: Voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff de jaarlijkse Halloween Park Party. Voor alle heksen en tovenaars van Sassenheim en omstreken wordt park Rusthoff omgetoverd in ‘Heksenheim’.

Om het feest te laten slagen zijn nog vrijwilligers nodig die tussen 10.00 en 16.00 uur willen helpen om het park griezelig aan te kleden. Ook figuranten als spook, heks of piraat, maar ook mensen die als begeleider of bewaker willen helpen worden nog gezocht.

Je kunt je aanmelden bij Paula Vreeburg: [email protected] of tel. 06-27492436. De laatste informatie vind je op: www.parkrusthoff.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in