Waarderingsspeld Lisse voor Emma Schuuring

Lisse – Emma Schuuring heeft zaterdag de waarderingsspeld van de gemeente Lisse gekregen. Na 25 jaar bestuurslidmaatschap neemt ze afscheid van het comité dat Open Monumentendag organiseert in haar woonplaats.

In 1993 startte ze als secretaris, later werd ze voorzitter. Jarenlang maakte ze voor Lisse de Open Monumentendagfolder. Schuuring vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van monumenten. De jaarlijkse gratis openstelling tijdens de Open Monumentendag verlaagt daarvoor de drempel. Ieder jaar probeerde Schuuring een nieuw monument open te krijgen. Dit jaar was dat Villa Johanna.

Voor haar vrijwilligerswerk werd ze al eerder Koninklijk onderscheiden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.