20-jarig CultuurHistorisch Genootschap roept gemeentes op tot meer samenwerking

Foto's Rob van Dijck/CHG

Bollenstreek – Het CultuurHistorisch Genootschap Duin- en Bollenstreek (CHG) bestaat 20 jaar. Dat werd vrijdag gevierd in Museum De Zwarte Tulp in Lisse tijdens een bijeenkomst voor alle organisaties op het gebied van erfgoed en landschap in de regio.

Het CHG greep het jubileum aan om de gemeenten op te roepen tot meer samenwerking bij het beschermen van het unieke landschap en erfgoed van de regio.

Het CultuurHistorisch Genootschap Duin- en Bollenstreek werd in 1997 opgericht als regionaal platform voor alle historische verenigingen, musea, kastelen en buitenplaatsen in de Duin- en Bollenstreek. Doel van het CHG is bescherming van het cultuurhistorisch waardevolle en wereldwijd unieke cultuurlandschap in de Duin- en Bollenstreek.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here