Bas Brekelmans lijsttrekker VVD Teylingen

Foto Robin Konings

Teylingen – Bas Brekelmans (51) is donderdag unaniem gekozen tot lijsttrekker van VVD Teylingen bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Brekelmans is sinds 2014 wethouder voor de VVD en verantwoordelijk voor onder andere de portefeuilles Ruimtelijke Ordening, Verkeer, Economie, Sport en Regionale Samenwerking. Hij heeft zich onder andere ingezet voor de woningmarkt in Teylingen en de economie in de regio. Onlangs stemde de gemeenteraad in met zijn plannen voor het verbeteren van sport- en recreatiepark Elsgeest.

Het kiezen van de lijsttrekker is de eerste bekendmaking van de VVD Teylingen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. In november wordt de definitieve kandidatenlijst bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here