Bieb: ook voor baby’s

Bollenstreek – Ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar denken niet meteen aan de bibliotheek bij het opvoeden van hun dochter of zoon. En dat terwijl de bibliotheek een uitgebreide collectie boeken in huis heeft om ouders van jonge kinderen met lezen te ondersteunen.

Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen.

Om jonge ouders te ondersteunen is in de bibliotheek hiervoor een speciale BoekStart-collectie aanwezig om samen te kunnen lezen. Bij het BoekStartprogramma is een gratis lidmaatschap voor de bibliotheek inbegrepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in