Boscross start van het nieuwe wedstrijdseizoen

Nico Altorf

Noordwijkerhout – Op de eerste zondag in oktober startte de Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) het wedstrijdseizoen met haar traditionele Boscross.

De Boscross werd gelopen in het duingebied van Staatsbosbeheer nabij de Duindamse Slag, tevens het trainingsgebied van de NSL. In tegenstelling tot vorig jaar was het prachtig herfstweer. Er kon gekozen worden voor de korte cross 5 km (2 ronden) of de lange cross 10 km (4 ronden).

Nadat de menigte om 11.00 uur was weggeschoten waren het bij de mannen 10 km Nico Altorf, Arjan van der Hoorn en Alfred Roelen en bij de vrouwen Anouk Claessens, Nathalie Klaassens en Nancy Sieling die zich op de voorposten meldden. De overige uitslagen staan op de site van de NSL. www.av-nsl.nl

Anouk Claessens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here