Brandweerploegen gaan de strijd met elkaar aan

Foto Paul Termorshuizen

Sassenheim – Brandweer Hollands Midden kazerne Sassenheim organiseert op 28 oktober de finale van de Regionale Vaardigheidstoetsen. Verschillende brandweerploegen die de voorrondes doorgekomen zijn, gaan door middel van realistische scenario’s strijden door de winst.

Toeschouwers kunnen hierbij aanwezig zijn en spectaculaire acties verwachten. Zij kunnen zien hoe de brandweer te werk gaat bij verschillende incidenten waarmee de brandweer geconfronteerd kan worden.

De locatie van de vaardigheidstoetsen is nog geheim. Toeschouwers kunnen zich daarom 28 oktober melden bij de Kazerne Sassenheim (Parklaan 176), waar de locatie bekend gemaakt gaat worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here