“Brekelmans een beetje dom”

Bollenstreek – Wethouder Brekelmans was ‘een beetje dom’ toen hij uitspraken deed over de samenwerking in de streek op het gebied van economie. Dat antwoordde wethouder Barnhoorn tijdens de raadsvergadering na vragen van Puur Noordwijk. Brekelmans deed bij een ondernemersontbijt negatieve uitspraken over de samenwerking en haalde daarbij voorbeelden aan waarbij Noordwijk genoemd werd. Gemeenten in de streek zouden met de rug naar elkaar staan. De economische agenda stond aanvankelijk op de agenda van de raad, maar de provincie hield dit tegen. De bijdrage van Noordwijk was volgens de provincie onvoldoende financieel gedekt. Het economische plan is nieuw beleid en daar kijkt de provincie in het kader van de fusie Noordwijk-Noordwijkerhout preventief naar. Het onderwerp komt nu later terug.

1 REACTIE

  1. Een goeie les voor Puur Noordwijk! Ze dachten: als we nou maar toegeven aan de fuseerders, dan zullen die tevreden en dankbaar zijn, en zal alles beter gaan. Maar nee. Als je toegeeft aan de fuseerders, dan blijven ze net zo ontevreden, en zullen ze alleen maar nog meer eisen. Interessante opgave voor Puur Noordwijk: gaan we toegeven, toegeven, en nog meer toegeven, of zullen we toch maar flink worden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here