Burgemeester voelt journalist aan de tand

Lisse/Hillegom – Voor een keer waren de rollen omgedraaid. Dinsdagavond was het bij boekhandel Grimbergen de journalist die door de burgemeester aan de tand werd gevoeld.

Burgemeester Arie van Erk interviewde Frénk van der Linden ter gelegenheid van het uitkomen van zijn nieuwe boek, Onder Hollandse Helden. Van der Linden groeide op in het dorp waar Arie van Erk nu burgemeester is. Het werd een Hillegoms onderonsje, waarbij Van der Linden onder meer vertelde over zijn jeugd in het dorp. De heren, die deze maand beiden 60 worden, spraken ook over hun ambities en of ze bereikt hebben wat ze wilden bereiken.

Desgevraagd gaf Frénk van der Linden aan tot zijn dood te willen doorgaan met interviewen. Arie van Erk wil op zijn 70e geen burgemeester meer zijn, maar een extra termijn in Hillegom zou welkom zijn, zo meldde de burgervader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here