CDA bezoekt vrijwillige brandweer

Noordwijkerhout – Een delegatie van de Noordwijkerhoutse CDA-fractie heeft maandag de vrijwillige brandweer bezocht.

De raadsleden kregen daar een demonstratie van hoe de brandweer handelt bij een ongeluk, gevolgd door een autobrand. Vakkundig werd de brand geblust en het slachtoffer bevrijd. De fractieleden mochten zelf een oliebrand blussen met een brandblusser en het dak van een auto openknippen. Dat bleek nog niet zo’n eenvoudige klus.

Tijdens het bezoek aan de brandweer hebben de fractieleden een duidelijk beeld gekregen van de taken van de vrijwillige brandweer en werd ook het beschikbare materiaal besproken.

1 REACTIE

  1. Niet alleen de 2 leden van de CDA fractie waren erbij, ook (burger)raadsleden van PvdA, GroenLinks, D66 en NZLokaal bezochten de vrijwilligers van de Noordwijkerhoutse brandweer! Het was een informatief werkbezoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here