Dagbestedingsproject jongvolwassenen met autisme gestart

Noordwijk – In de Molenstraat in Noordwijk is maandag het nieuwe dagbestedingsproject “ De OpMaat” geopend, voor jongvolwassenen met een autisme spectrum problematiek.

Initiatiefnemer is Janine Passchier, al jaren werkzaam als ambulant woonbegeleidster voor jongeren en jongvolwassenen in deze doelgroep. Op zoek naar een geschikte dagbesteding voor haar autistische zoon, ontdekte zij dat die er niet was. Hierop zette zij “De OpMaat” op met dagbesteding op maat: de een gaat bezig met het opknappen van meubels terwijl de ander leert hoe je een fiets repareert of een website bouwt. Ook wordt samengewerkt met bedrijven in Noordwijk voor kleine klusjes en eventuele stageplekken. Naast de werkplaatsactiviteiten is er ook een ruilwinkel, bemand door de cliënten.

Meer informatie: www.autimaatjenoordwijk.nl of op de Facebookpagina van Autimaatje Noordwijk/De OpMaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here