Eerste Lifestyle & Health Market smaakt naar meer

Foto Facebook Sassembourg

Sassenheim – Voor alle leeftijden en voor ieder geïnteresseerd in gezondheid, voeding, coaching, sport en fit ouder worden was zaterdagmiddag een goed moment om naar de Lifestyle & Health Market te gaan in wooncentrum Sassembourg.

Meer dan 35 organisaties presenteerden daar wat zij kunnen betekenen voor zowel opgroeiende kinderen als zorg zoekende senioren. Er waren uiteenlopende activiteiten, zoals een smoothie bij elkaar fietsen op de ‘Smoothiefiets’, tandpasta sjoelen, gezondheidschecks, workshops dans, boksen of een proefles yoga. Maar ook een mini-stormbaan voor kinderen en een poppendokter.

Deze eerste editie was meer dan geslaagd en smaakt naar meer, volgens medewerkers van het centrum.

Een filmpje gemaakt door Marjolein Bakker:

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here