Eerste vier schuldhulpmaatjes starten in Noordwijk

Foto Cor Vink

Noordwijk – Noordwijkers met financiële problemen kunnen vanaf nu terecht bij een Schuldhulpmaatje. Woensdag ontvingen de eerste vier financiële hulpverleners hun certificaat. Zij volgden een landelijke opleiding om mensen met schuldproblemen bij te staan in het oplossen van hun financiële misère.

Schuldhulpmaatjes is een initiatief van de gezamenlijke kerken. Zes jaar geleden werd gestart in Leiden en inmiddels hebben tientallen gemeenten zich aangesloten bij het project. Nu dus ook Noordwijk. De gemeente ondersteunt waar nodig. Het advies aan mensen met schulden: hoe eerder je hulp vraagt, hoe sneller het probleem kan worden opgelost.

Meer informatie en aanmelden: www.stichtinghulpinnoordwijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here