FD Gazellen Award voor Eatdutchwaffles

Noordwijkerhout – Eatdutchwaffles ontvangt een FD Gazellen Award. Hiermee behoort het Noordwijkerhoutse bedrijf tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

FD Gazellen is een ondernemerswedstrijd die jaarlijks wordt georganiseerd door het Financieel Dagblad. Zij zoeken bedrijven die de afgelopen drie jaar minimaal jaarlijks 20% groei hebben gerealiseerd en financieel gezond zijn. Eatdutchwaffles voldoet ruim aan beide eisen en ontvangt op 14 november in Leiden de FD Gazellen Award in de categorie ‘kleine bedrijven’. Eatdutchwaffles staat in de regio vooral bekend als stroopwafelmerk, maar biedt inmiddels ook poffertjes, oliebollen en pannenkoeken aan.

De FD Gazellen zijn door de organisatie opgedeeld in vier regio’s. Op 14 november gaat Eatdutchwaffles in de Stadsgehoorzaal te Leiden de strijd aan met andere Gazellen uit West Nederland. Tijdens dit evenement worden de drie grootste groeiers per segment (klein – midden – groot) bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here