Gemeenteleden Kaleb ontmoeten vluchtelingen

Teylingen – Zo’n 50 leden van Baptistengemeente Kaleb en 45 vluchtelingen hebben zaterdag een bijzondere ontmoeting gehad.

Acht Kalebleden en acht SyriĆ«rs kookten samen een maaltijd voor een kleine 100 personen. In het Trefpunt werd door de groep genoten van Syrisch brood en humus, Nederlandse vissalade en Nederlandse bloemkool op een Arabische manier klaargemaakt. Eerder die dag hadden Kalebleden op andere plaatsen de handen uit de mouwen gestoken. Zo speelden zij spelletjes en bakten zij appeltaart met bewoners van Marienhaven en klusten ze bij ’s Heeren Loo.

Kaleb had zich voor de invulling van de dag gewend tot Present Bollenstreek, die hulpgevers en hulpbehoevenden bijeen brengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here