Gooi het niet weg, breng het naar de Sjaan

Noordwijkerhout – Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc organiseert op vrijdagavond 8 december en zaterdag 9 december een kerstsnuffelmarkt. Inmiddels heeft de Sjaan al heel wat mooie –en ook leuke- spullen mogen ontvangen maar er kan nog meer bij!

Heeft u nog goede spullen, zoals boeken, serviesgoed, speelgoed, klein meubilair, lampen, enz. dan kunt u de vereniging daar een groot plezier mee doen. Schone/bruikbare kleding is ook welkom. Inleveren van spullen is op maandag t/m vrijdag tussen 19.00 en 20.30 uur mogelijk in “De Parade” aan de Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

Mocht u echt niet in staat zijn om uw spullen zelf naar “De Parade” te brengen dan is er de mogelijkheid om die op een zaterdagochtend bij u thuis te laten ophalen. U kunt hiervoor van maandag t/m vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur contact opnemen met Gerard Noppe, tel. nr.  06 27525636

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.