Griezelen in Park Rusthoff

Sassenheim – Park Rusthoff was zaterdagavond omgetoverd in Heksenheim. Het park was overgenomen door heksen, tovenaars, spookjes, griezels en ander eng gespuis: het was Halloween in Park Rusthoff.

Heks Dikke Teennagel had een vloek uitgesproken over iedereen die zich tijdens Halloween verkleedt. Gelukkig konden de kinderen uit Sassenheim de lichtjesheks helpen om de vloek te breken. De kinderen verzamelden ingrediënten voor de toverdrank en stukjes van de toverspreuk.

Met de hulp van de kinderen kon de lichtjesheks haar toverdrank brouwen en de kinderen ermee besprenkelen. De vloek over Heksenheim was opgeheven en Park Rusthoff kon weer worden teruggegeven aan de wandelaars op zondagochtend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here