Hoger beroep tegen Noordwijkse journalist ingetrokken

Foto Facebook Peter Olsthoorn

Noordwijk – Telecomprovider Pretium heeft het beroep in de zaak tegen de Noordwijkse journalist Peter Olsthoorn op het laatste moment ingetrokken. Het pleidooi zou aanstaande maandag plaatsvinden. Dat meldt Villamedia, de website over journalistiek.

De telecomprovider wil dat Olsthoorn stopt met “de suggestieve en ongefundeerde beschuldigingen” dat de aanbieder (veelal oudere) klanten op onjuiste wijze benaderde. Pretium verloor de zaak vorig jaar februari op alle punten. Volgens Olsthoorn wil Pretium zich richten op de zaak die 18 december op de rol staat bij het Hof in Den Haag. Dan dient het hoger beroep in een door Pretium aangezwengelde zaak waarin het bedrijf een publicatieverbod eist op het webboek van Olsthoorn over de telecomprovider. Ook deze zaak won Olsthoorn.

Peter Olsthoorn ontving in oktober 2016 de Anti Fraude Award voor diverse publicaties rond fraudebestrijding en privacy.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here