Huug en To Otten 65 jaar getrouwd

Foto Eline van Egmond

De Zilk – Huug en To Otten-Nederstigt zijn 65 jaar getrouwd. Maandag kwam burgemeester Gerrit Goedhart het paar feliciteren.

Hillegommer Huug (85) leerde To (84) uit De Zilk kennen in Haarlem, waar To zou gaan dansen en Huug naar de film ging. Uiteindelijk kwamen ze beiden in de bioscoop terecht. Na afloop bracht hij haar keurig thuis op de stang van zijn fiets. Huug was het grootste deel van zijn werkzame leven vrachtwagenchauffeur. Als het even kon ging To mee op de lange ritten. Zij had ook een groot rijbewijs en reed dan graag een deel van de route.

Het stel bleef de Bollenstreek trouw. Een tijd lang woonden ze in België, waar ze een café runden. Dat beviel niet en na drie jaar waren Huug en To blij weer terug te kunnen gaan naar de Bollenstreek.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here