Ingecalculeerd verlies voor handbalsters Foreholte

Noordwijk РMorrenhof Jansen/Dalfsen in Dalfsen was zondag de tegenstander. Dit team is vanaf 2011 zes maal achter elkaar landskampioen geworden. In 2017 werden zij tweede, maar wonnen in mei wel de beker en in september de supercup. Aanvankelijk ging de strijd gelijk op tot 5-5. Hierna leek het er op , dat de Voorhoutsen overlopen zouden worden. Foreholte wist, heel knap, vier maal de paal te raken en was slordig in het aan en- afspelen en afronden van de kansen. De ruststand was  20-14. In de tweede helft moesten de dames van coach Ken van Hasselt flink aan de bak, maar tussen de 10e en 20ste minuut waren de teams gelijkwaardig. Kortom een prima resultaat, het werd 34-27. Dalfsen heeft de winst niet cadeau gekregen en Foreholte kan met een goed gevoel zich in de  eredivisie gaan bewijzen. De doelpunten kwamen van Dana Vincenten 9, waarvan 8 penalties, Marisha vd Geest 6, Kim Schuurbiers 4, Ramona Vink en Melanie Zwaan en Lisanne Ruiter allen 2, Malu

Dames 1 speelt zaterdag 28 oktober om 20.45 uur in Voorhout in de Tulp tegen het Limburgse V&L uit Geleen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here