Jubilarissen gehuldigd tijdens vrijwilligersavond Jeroen

Noordwijk – In het restaurant van Jeroen is woensdag de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden. Meer dan 100 vrijwilligers waren aanwezig. Zij genoten van een buffet en van de muziek van Paul Sellers.

Voor vijf jubilerende vrijwilligers was speciale aandacht: Ruud van de Berg is 40 jaar vrijwilliger, Alice Passchier 25 jaar en Aad van der Holst, Leny Alkemade en Baukje Mulder zijn 12,5 jaar vrijwilliger.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom bij Jeroen, bijvoorbeeld om te assisteren bij de dagbesteding, afdelingen of in een huiskamer. Ook koffieschenkers, klussers en mensen die willen wandelen met een bewoner zijn hard nodig. Belangstelling? Neem contact op met Colette Zoutenbier, Colette.zoutenbier@marente.nl of via telefoonnummer 071-3651700.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here