Kerst4Kids 2017: kerstcadeautjes gezocht

Noordwijkerhout – Elk jaar viert de Noordwijkerhoutse stichting A Break 4 Kids Kerst met kinderen die in opvanghuizen wonen. Het gaat om ongeveer 100 kinderen van 12 tot 18 jaar die door mishandeling, misbruik en verwaarlozing niet meer thuis kunnen wonen. Er is contact met tien opvanghuizen. In elke schoolvakantie worden uitstapjes georganiseerd en dus ook in de kerstvakantie. Er komt voor de kinderen een gezellige avond en een diner. En uiteraard hoort er op zo’n avond ook een kerstcadeautje bij.

Veel kinderen vragen om een eigen handdoek en washandje en ook toiletartikelen zijn nodig. A Break 4 Kids schenkt elk kind een ‘basis pakketje’ met toiletartikelen. Naast deze pakketjes worden sieraden- en make up setjes samengesteld. En ook voor de jongens zullen er ‘jongenspakketjes’ zijn, waar o.a. een pet, sportsokken, pen, scheerspullen en toilettas in zitten. Uiteraard ontbreekt iets te snoepen niet.

Wilt u A break 4 Kids helpen om de kinderen in de donkere decembermaand een lichtpuntje te bieden? Dat kan natuurlijk. U kunt geld doneren of misschien kunt u een inzamelingsactie op school, werk of vereniging starten en dit aan de stichting schenken? De pakketjes zullen door vele vrijwilligers op zaterdag 9 december worden samengesteld.

Kijk voor meer informatie op www.abreak4kids.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here