Kruising Weeresteinstraat/Weerlaan/Pastoorlaan twee weekends dicht

Hillegom – De kruising Weeresteinstraat (N208) met Weerlaan en Pastoorlaan gaat twee weekends dicht voor verkeer. Op 28 en 29 oktober wordt de rotonde aangelegd en op 4 en 5 november worden de laatste laag asfalt en de markering aangebracht.

Hoewel de rotonde op 30 oktober weer open gaat, is het dan nog niet mogelijk vanaf daar de Weeresteinstraat richting het zuiden op te rijden. Tijdens de afsluitingen zijn omleidingsroutes ingesteld. Ook komt er een tijdelijke buslijn met pendelbusjes tussen de van Oldebarneveltlaan in Haarlem, Station Haarlem en de bushalte Hillegom-Centrum (voor het Fioretticollege).

De herinrichting van de Weeresteinstraat is nu bijna klaar. De riolering is vrijwel overal vernieuwd en de voetpaden zijn voor het grootste deel aangelegd. Op de fietspaden en het zuidelijke deel van de Weeresteinstraat zijn de onderste asfaltlagen aangebracht.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here