Laatste werkzaamheden: Nagelbrug weekend dicht

Voorhout – De laatste werkzaamheden aan de turborotonde op de Nagelbrug worden in het weekend van 20 – 23 oktober verricht.

Tijdens dit weekend, van vrijdag 20.00 uur tot maandag 5.00 uur is de N444 vanaf het Teylingen College (KTS) tot aan de Sportlaan afgesloten voor autoverkeer. Hiermee zijn de aansluitende wegen Herenstraat, Rijnsburgerweg voor het autoverkeer bij de Nagelbrug afgesloten. De Sportlaan is bereikbaar vanaf de zuidzijde N444 (rotonde Sikkensweg). De Rijnsburgerweg is bereikbaar vanuit Rijnsburg (gemeente Katwijk). Voorhout blijft bereikbaar via de Oosthoutlaan (zuidelijke richting) en de Jacoba van Beierenweg (oostelijke richting). De dokterspost in Voorhout blijft vanuit Katwijk bereikbaar via de Rijnsburgerweg en vanuit Noordwijk via de N444 (Van Berckelweg).

Vanaf maandag 23 oktober maakt het verkeer voor het eerst gebruik van de gehele rotonde. Links afslaan vanuit Noordwijk is dan weer mogelijk. Er volgen nog wel diverse afrondende werkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here