Landgoed Nieuw Leeuwenhorst wordt heropend

Noordwijkerhout – In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan het herstellen van landgoed Nieuw Leeuwenhorst. Op woensdag 25 oktober zijn bezoekers van harte welkom om het eindresultaat te bekijken. Boswachter Maarten Laming geeft om 15.00 en 16.15 uur een rondleiding vanaf het kampeerterrein.

De Spiegelvijver, Koepelberg en de historische zichtas van de Koepelberg naar Huize Dijkenburg liggen er nu prachtig bij. Een nieuwe Dijkenburgwandelroute leidt langs al het moois dat Nieuw Leeuwenhorst te bieden heeft. De werkzaamheden zijn onderdeel van het project waarin het Zuid-Hollands Landschap werkt aan een ‘landgoed van Allure’. Belangrijke cultuurhistorische elementen worden hersteld en zichtbaar gemaakt.

Aanmelden voor de rondleiding: www.zhl.nl/heropening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here