Leger des Heils zoekt collectanten in Hillegom, Lisse en Noordwijk

Hillegom/Lisse/Noordwijk – Het Leger des Heils zoekt collectanten in Hillegom, Lisse en Noordwijk voor de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte. De collecte wordt gehouden van 27 november tot en met 2 december 2017. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt voor het sociaal maatschappelijk werk van het Leger des Heils.

Steeds meer mensen doen een beroep op het werk van het Leger des Heils. In 2016 kwamen meer dan honderdduizend mensen in aanraking met het Leger des Heils. Dat is bijna 20.000 meer dan het jaar daarvoor. Denk hierbij aan activiteiten als: kledingwinkels, de huiskamer in de buurt, scouting en schuldhulpverlening.
Wie beschikbaar is om in zijn/haar wijk te collecteren kan zich aanmelden via www.legerdesheils.nl/collecte of bel met 036 – 53 98 175.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here