Lintje voor Piet van Dijk

Lisse – Piet van Dijk (79) mag zich sinds zaterdag Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Na afloop van het jaarlijkse Engelbewaardersfeest in de gelijknamige kerk speldde burgemeester Lies Spruit hem de onderscheiding op.

Van Dijk is sinds 1971 lid van het comité dat ieder jaar de kerkenveiling organiseert. Ook op andere vlakken is hij actief in de kerk. Hij verzorgt het bloemwerk bij speciale gelegenheden, is penningmeester van het bloemenfonds en helpt met het onderhouden van de tuinen rondom de kerk.

Daarnaast is Piet van Dijk al 50 jaar collectant en secretaris/penningmeester van het collectantencollege.

2 REACTIES

  1. Van harte gefeliciteerd. Zeker een prestatie, Jammer dat er in de loop van de jaren zoveel veranderd is in de Engel. maar door personen zoals jij blijft het gelukkig een beetje in stand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here