Marc Evers te gast bij Humberto Tan

Beeld: RTL Late Night

Hillegom – Paralympisch zwemmer Marc Evers (26) was woensdagavond te gast bij Humberto Tan in diens programma RTL Late Night.

Aanleiding vormde de onlangs verschenen biografie “The Great Marc Evers”. Tan sprak met Marc en vader Frank Evers over de lange weg die leidde naar de lange lijst zwemsuccessen van de Hillegommer. Toen hij een kleuter was, kregen zijn ouders van de arts te horen dat Marc nooit zelfstandig zou kunnen functioneren of communiceren. Door vooral te kijken naar wat hij wel kon, wisten zijn ouders hem samen met het juiste onderwijs te stimuleren. Toen hij 9 jaar was, haalde Marc na vijf jaar oefenen zijn zwemdiploma.

De rest is geschiedenis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here