Middag voor jonge mantelzorgers

Foto: HulpDienst Eindhoven

Noordwijk/Noordwijkerhout – Dat mantelzorgers altijd volwassenen zijn, is een misverstand. Ook jongeren kunnen een ziek of gehandicapt familielid ondersteunen. Speciaal voor jonge mantelzorgers van 10-14 jaar organiseren het steunpunt Mantelzorg van Welzijn Noordwijk, het WMO-loket Noordwijkerhout, CJG en jongerenwerk een leuke middag.

Op 17 november worden van 16 – 19.00 gezamenlijk pizza’s gebakken en natuurlijk opgegeten bij Jongerencentrum X-Out in Noordwijkerhout. Voor vervoer van of naar het jongerencentrum kan worden gezorgd.

Aanmelden kan tot 12 november door te mailen naar lucmeeuwenoord@welzijnskwartier.nl of ariannevanbeelen@stjjmh.nl. Noordwijkse en Noordwijkerhoutse jonge mantelzorgers zijn van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here