Middag voor jonge mantelzorgers

Foto: HulpDienst Eindhoven

Noordwijk/Noordwijkerhout – Dat mantelzorgers altijd volwassenen zijn, is een misverstand. Ook jongeren kunnen een ziek of gehandicapt familielid ondersteunen. Speciaal voor jonge mantelzorgers van 10-14 jaar organiseren het steunpunt Mantelzorg van Welzijn Noordwijk, het WMO-loket Noordwijkerhout, CJG en jongerenwerk een leuke middag.

Op 17 november worden van 16 – 19.00 gezamenlijk pizza’s gebakken en natuurlijk opgegeten bij Jongerencentrum X-Out in Noordwijkerhout. Voor vervoer van of naar het jongerencentrum kan worden gezorgd.

Aanmelden kan tot 12 november door te mailen naar lucmeeuwenoord@welzijnskwartier.nl of ariannevanbeelen@stjjmh.nl. Noordwijkse en Noordwijkerhoutse jonge mantelzorgers zijn van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.