Militairen gestart met oefening

Foto's Eline van Egmond

Bollenstreek – Het Korps Nationale Reserve is donderdag gestart met oefenen in de straten van Teylingen, Lisse en Hillegom. Zo werd er geoefend in en rond park Rusthoff en de weekmarkt. Ook in de winkelstraten van Lisse liep een patrouille. Belangrijkste doel voor de eerste dag is te laten zien dat er militairen actief zijn. Ook wordt er een rollenspel gespeeld waar de militairen goed op in moeten gaan. Wie inwoner is en wie mee doet aan het rollenspel weten de militairen niet. Op sportcomplex Ter Specke is een militair kamp neer gezet. Vrijdag en zaterdag zijn de militairen ook nog actief. Dan gaan ze onder meer auto’s controleren waar inwoners op basis van vrijwilligheid aan mee mogen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here