MSV pakt winst tegen Hercules

Noordwijk – In november was Hercules al eens de tegenstander in de zaal van MSV en was de winst voor de Noordwijkse handbalsters. De dames staan sinds het begin van de veldcompetitie fier aan kop en het doel was om ongeslagen de laatste wedstrijd van de 1e helft veldcompetitie in te gaan. Dat lukte, want MSV won ruim.
Even leek dat deze wens een Utopia te worden. De eerste 2 doelpunten waren voor Hercules. Het duurde meer dan 9 minuten voordat Anne Schepens de score opende voor MSV. Een benutte penalty door  Joyce Godé maakte de stand weer gelijk  2-2. Het ging tot aan de rust steeds gelijk op en de rust was 6-6.
Wederom waren de eerste 2 doelpunten na de rust voor Hercules. Daarna was het Emma Schepens die twee keer achter elkaar scoorde en de stand weer 8-8 maakte. Na de stand 9-9 kon MSV eindelijk los komen van Hercules en waren de twee obstakels (paal en keepster) geen spelbreker meer en liep MSV uit naar een behoorlijke voorsprong. De schoten op het doel troffen nu wel doel en bijna alle dames van MSV konden hun steentje bij dragen aan de winst van MSV die eindigde op 20-13.

De gemengde E jeugd speelde de laatste veldwedstrijd op het veld van MSV tegen Oliveo.
Vele ouders (ook uit Warmond) waren met de kinderen mee gereisd om ze aan te moedigen.
Een leuke wedstrijd met aan het eind een prachtige overwinning van 15-4 voor MSV viel de kinderen ten deel. Ouders hadden voor een snoepboeketje gezorgd en een medaille.
Na de kampioensfoto werden de kinderen getrakteerd op een kinderchampagne douche!
Op 29 oktober begint weer de zaalcompetitie voor de verschillende teams. Tot die tijd hebben ze vakantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here