Nog geen uitspraak in penalty-zaak Lisse-Hoek

Lisse – Er is nog geen rechterlijke uitspraak over de penaltyreeks bij het KNVB-bekerduel tussen FC Lisse en HSV Hoek. Dat meldt de NOS.

Maandagmiddag diende een kort geding dat aangespannen was door Lisse naar aanleiding van het besluit van de KNVB om de strafschoppen opnieuw te laten nemen. Maandag werden alle partijen gehoord. De uitspraak volgt nu uiterlijk 9 oktober omdat in de zaak geen sprake is van absolute haast.

Lisse won twee weken geleden het bekerduel met 5-4 na strafschoppen, maar de manier waarop de serie werd genomen was tegen de regels van de KNVB. Scheidsrechter Marc Nagtegaal liet de strafschoppen niet om en om nemen, zoals de regels voorschrijven, maar volgens het ABBA-principe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here