Noordwijk en Noordwijkerhout niet alleen samen maar ook in het nieuw

Na fusielogo nu ook fusiewebsite

Noordwijk/Noordwijkerhout – De nieuwe gemeente Noordwijk die op 1 januari 2019 ontstaat, gaat wellicht op een andere manier werken. Beide gemeenten zijn op dit moment gezamenlijk in werkgroepen bezig om alle formele zaken te regelen. Er wordt nadrukkelijk gekeken naar een moderne manier van werken. Gaan we paspoorten thuis bezorgen? Houden we raadsvergaderingen steeds op een andere plek? Gaan we werken volgens een vaste hiĆ«rarchie? Is een gemeentehuis nodig? Dat soort vragen komen langs en ook wordt gekeken naar gemeenten in Nederland die al anders werken. Als dat duidelijk is kan de organisatie ingericht worden. Personeel krijgt rond de zomer duidelijkheid. Ook is er een fusielogo dat een vlinder voorstelt met de tekst Wij Vieren Samen. Een dubbele boodschap gericht op feest en de vier kernen.

Klik hieronder voor een toelichting van de burgemeesters Goedhart en Rijpstra.

3 REACTIES

 1. Wat gaan al die aanpassingen ons burgers allemaal kosten?
  Kijk naar de discussie over Naams veranderingen in het nieuwe kabinet.
  Maar het is mooi feest te vieren met het geld van anderen.

 2. Hier komt om de hoek wat al langer gezegd wordt!
  Dit gaat alleen maar verliezers opleveren, zeker het groot aantal banen welke verloren gaan.
  Ongelooflijk dat er gewoon NIET naar de burger geluisterd wordt, werkelijk ongehoord.

 3. Sinds waarnneer hebben we 4 gementens we hebben altijd al geweten dat Nw zee het meeste geld krijgt en de meeste aandacht kunnen we niet samen met Nw hout en de Zilk en Nw aan zee een aparte gemeente kunnen ze voor der eigen geld zorgen >Dan hoeven de andere drie niet meetebetalen want dat kost wat .Nw hout kijk uit want voor je het weet betaal je ook mee aan Nw aan zee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here