Noordwijk zoekt kanshebbers vrijwilligersprijzen

Archieffoto Willem Krol

Noordwijk – Welzijn Noordwijk rijkt in 2017 de Vrijwilligersprijs uit. Daarvoor is de organisatie op zoek naar vrijwilligersevenementen, spetterende foto’s en mooie idee├źn/ projecten die nog in ontwikkeling zijn.

Op dinsdagavond 12 december wordt een feestelijke avond georganiseerd voor alle vrijwilligersorganisaties die zijn voorgedragen. De winnaars worden deze avond bekend gemaakt en gehuldigd. Wethouder Marie Jose Fles overhandigt het vrijwilligerscompliment, in de vorm van een geldprijs, aan de winnende organisatoren. Ook wordt deze avond een jubilarisprijs, fotoprijs en aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Via de website www.welzijnnoordwijk.nl kan worden genomineerd.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here