Noordwijkse School beleeft het wonder dat boek heet

Noordwijk – Jongleren met propjes papier, balanceren op een stapel boeken, een oude typemachine en drukpers, de leerlingen van De Noordwijkse School leerden vrijdag op een fantastische manier alles over het maken van een boek.

Circustheater gezelschap Cia Projecto Anagrama was op bezoek en speelde de circusvoorstelling ‘Kaft’. Het was een feestelijke voorstelling in het kader van de Kinderboekenweek en het internationale Erasmus+ project ‘Paper’ waar De Noordwijkse School met negen andere Europese scholen aan werkt.

Tijdens de voorstelling voor de hele school kwam het hele proces aan bod: van het eerste idee tot de feestelijke boekpresentatie. Dit alles door middel van een prachtig verhaal, veel grapjes en spannende circustechnieken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here