NWS toont plannen op Dag van het Huren

Foto NWS

Noordwijk – Veel belangstelling was er zaterdag voor de Dag van het Huren. De Noordwijkse Woningstichting NWS liet in een tent op het terrein van de Northgosporthal zien wat de plannen voor de komende periode zijn.

Woonwethouder Dennis Salman en NWS Willem van Duijn konden aan de tand worden gevoeld over woonzaken en er was aandacht voor tiny houses. Tiny House Noordwijk had voor de gelegenheid zo’n minihuis neergezet en dat bleek ondanks de geringe afmetingen verrassend veel woongenot te bieden. Stichting Huurders Belangen Noordwijk was er om informatie te verstrekken over hun taken.

Volgend jaar doet de NWS weer mee aan de Dag van het Huren. Dan in het appartementencomplex in aanbouw aan het Rederijkersplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here