Oktober drukke maand voor GOM

Foto GOM

Bollenstreek – Oktober was een drukke maand voor de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM). Het regionale ontwikkelingsbedrijf moet de Bollenstreek mooier en economisch sterker maken door herstructurering.

Afgelopen maand werden tien contracten gesloten die de streek meer moeten openen. Zo komt er 3 hectare bollenland aan de Leidsevaart bij en worden kassencomplexen in Lisse en Hillegom gesloopt. Aan de Zilkerbinnenweg in Noordwijkerhout komt een groot bouwvlak vrij en een bedrijfscomplex aan de Akervoorderlaan in Lisse maakt plaats voor twee woningen.

Tenslotte is de GOM druk met het herstructureren van de Hogeveense Polder tussen Noordwijkerhout en Tespelduyn. Twee daar gevestigde bedrijven verhuizen naar de Ambachtsweg. Dit moet planologisch nog wel worden geregeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here