Ondernemers willen meer contact met gemeente

Hillegom – Ondernemersvereniging Initiatiefrijk Hillegom moet actiever in gesprek met de gemeente over zaken die voor ondernemers belangrijk zijn, zoals de Economische Agenda.

Dat is een van de uitkomsten van een enquĂȘte die de ondernemersvereniging eerder dit jaar hield onder haar leden. Initiatiefrijk Hillegom wilde daarmee inzicht krijgen in de prioriteiten en behoeften van de lokale ondernemers.

Een ander actiepunt is contacten te leggen met ondernemers en ondernemersverenigingen uit de omgeving. Op die manier kan Hillegom ook buiten de gemeentegrenzen worden vermarkt. Tenslotte moeten er informatieavonden komen voor en door leden, zodat de Hillegomse ondernemers elkaar beter leren kennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here