Onderzoek Duinpolderweg openbaar na oordeel Gedeputeerde Staten

Bollenstreek – Het onderzoek naar nut en noodzaak van 7 varianten van de Duinpolderweg, onder meer gericht op de noordelijke ontsluiting van de Bollenstreek, komt pas vrij na het besluit van Gedeputeerde Staten. Eerst buigt een adviesgroep zich over het onderzoek. Hierin zitten vertegenwoordigers van de dorpsraad, van belangengroepen, van maatschappelijke instanties en van het bedrijfsleven. Zij geven naar verwachting eind oktober/begin november advies aan een stuurgroep. De stuurgroep adviseert vervolgens de besturen van Noord-Holland en Zuid-Holland. Gedeputeerde Staten van de twee provincies nemen eind dit jaar een besluit over het voorlopig voorkeursalternatief. Na dit besluit is het onderzoek openbaar en start ook de officiĆ«le inspraakprocedure. Medio 2018 nemen Provinciale Staten van Noord- en Zuid-Holland een beslissing over de Duinpolderweg.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here