Ongeslagen Noordwijk pakt periodetitel

Noordwijk – Noordwijk heeft de eerste periodetitel veroverd. Het won thuis met 3-1 van nummer 2 Achilles Veen en is niet meer te achterhalen door de concurrentie. Ter Leede verloor en Hoek speelde gelijk. Nummer twee is nu SteDoCo met 8 punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld. Noordwijk zelf kwam zaterdag na ruim een kwartier dankzij Tjeerd Westdijk op 1-0. Tien minuten later stond het 2-0 dankzij een benutte penalty door Martijn le Conge’. Vlak voor rust maakte Achilles Veen de 2-1. Sen Aerts was de doelpuntenmaker. Achilles kwam goed uit de kleedkamer na rust. Het was echter Emiel Wendt namens Noordwijk die de 3-1 maakte. Achilles was dichtbij een tweede treffer in de slotfase, maar de paal wel geraakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.