Ongeslagen Noordwijk pakt periodetitel

Noordwijk – Noordwijk heeft de eerste periodetitel veroverd. Het won thuis met 3-1 van nummer 2 Achilles Veen en is niet meer te achterhalen door de concurrentie. Ter Leede verloor en Hoek speelde gelijk. Nummer twee is nu SteDoCo met 8 punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld. Noordwijk zelf kwam zaterdag na ruim een kwartier dankzij Tjeerd Westdijk op 1-0. Tien minuten later stond het 2-0 dankzij een benutte penalty door Martijn le Conge’. Vlak voor rust maakte Achilles Veen de 2-1. Sen Aerts was de doelpuntenmaker. Achilles kwam goed uit de kleedkamer na rust. Het was echter Emiel Wendt namens Noordwijk die de 3-1 maakte. Achilles was dichtbij een tweede treffer in de slotfase, maar de paal wel geraakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here