Openbaarheid onderzoek Duinpolderweg geëist

Bollenstreek – Vereniging Milieudefensie Haarlem en Vereniging Behoud de Polders willen dat een onderzoek naar nut en milieu-effecten van de 7 varianten van de Duinpolderweg openbaar wordt gemaakt. Deze zogenoemde MER-rapportage is in het bezit van het Haarlems Dagblad. Er zijn meerdere mogelijkheden onderzocht en uit het onderzoek zou volgens de krant blijken dat drie mogelijkheden, waaronder helemaal niets doen, zijn afgevallen. Volgens de twee organisaties is er nu sprake van verwarring onder bewoners in de regio en zijn ze boos over het democratisch proces. Ze verzoeken daarom dringend aan de gedeputeerden Post van Noord-Holland en Vermeulen van Zuid-Holland om het onderzoek zo snel mogelijk openbaar te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here