Oplossing gezocht voor parkeerproblemen fietsen

Archieffoto Tiny van der Zwan

Noordwijk – Lijst Salman Noordwijk roept Noordwijkers op mee te denken over het fietsprobleem aan de Keuvel.

De speciaal voor fietsen geplaatste “nietjes” zijn daar vaak zo drukbezet dat de doorgang voor voetgangers in het gedrang komt. Soms leidt dat zelfs tot gevaarlijke situaties, aldus Lijst Salman. De partij stelde er eerder al mondelinge vragen over.

Inmiddels is op de gemeentesite een online formulier geplaatst, waarop Noordwijkers hun creatieve oplossing voor dit en andere parkeerproblemen voor fietsen in het dorp kunnen geven. Het formulier is in te vullen opĀ https://www.noordwijk.nl/home/nieuws_43499/item/oplossingen-en-ideeen-gezocht-voor-stallen-fietsen_26119.html?pk_campaign=Redirects&pk_kwd=stallenfiets

1 REACTIE

  1. In de garage dat stuk achter de slagbomen en het wachters hokje zegmaar ,daar zouden mooi de fietsen in gestald kunnen worden !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here