Oud-wethouder Oud-Beijerland beoogd opvolger Nieuwenhuis

Lisse – De fractie SGP-ChristenUnie heeft een opvolger gevonden voor de vertrekkende wethouder Evert Jan Nieuwenhuis.

Dat is Johan van Buuren die bijna tien jaar wethouder is geweest in de gemeente Oud-Beijerland. Op 2 november beslist de gemeenteraad over de definitieve benoeming van Van Buuren. Johan van Buuren beheerde in Oud-Beijerland portefeuilles als financiën, economische zaken, volkshuisvesting, ruimtelijke ordening, verkeer en milieu. Van Buuren werkt momenteel in de financiële dienstverlening. Hij is bereid om op parttime basis de wethouderspost van Evert Jan Nieuwenhuis tot het einde van deze periode te vervullen. Langer is hij niet beschikbaar.

Evert Jan Nieuwenhuis start op 6 november als burgemeester van Waddinxveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here