Parkeerdek station Sassenheim open op 22 november

Sassenheim – Het parkeerdek bij NS station Sassenheim is bijna klaar. Op woensdag 22 november nemen wethouder Bas Brekelmans en Gedeputeerde Floor Vermeulen van de provincie Zuid-Holland de parkeergarage in gebruik. Daarna is de garage open voor het publiek.

Begin juli werd gestart met de bouw van het parkeerdek voor 240 extra parkeerplaatsen. Station Sassenheim ontvangt inmiddels zo’n 3500 reizigers per dag. Dat zorgt voor een hoge parkeerdruk. De nieuwe parkeerplaatsen komen, letterlijk, bovenop de huidige 280 plaatsen. Er kunnen straks dus 520 auto’s parkeren. De gemeente is alert op het gebruik van het parkeerdek door langparkeerders voor Schiphol. Zo nodig worden maatregelen genomen, aldus wethouder Brekelmans.

Zowel de provincie Zuid-Holland, het ministerie van Infrastructuur en Milieu en de gemeente Teylingen betalen mee aan het parkeerdek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here