Peter le Clerq in de race voor uniek sporttalent

Noordwijk – Peter le Clerq (29) is genomineerd voor de titel “Uniek sporttalent van het jaar”. De Noordwijkse sporter was in maart deelnemer aan de Special Olympics World Wintergames in Oostenrijk voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wat Peter daar absoluut uniek maakte was dat hij zich voor de wedstrijd eerst voorstelde aan zijn tegenstanders en hen bemoedigde met de woorden: “I wish you good luck”. Daarnaast wist de Noordwijker een zilveren plak te bemachtigen op het onderdeel shorttrack.

Tot 30 oktober kan worden gestemd via
www.unieksporten.nl/sporttalent/deelnemers/54/peter-le-clercq/stemronde/3. Als hij de halve finale bereikt, kan van 2 t/m 12 november weer op hem worden gestemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here