Eerste bollen Keukenhof de grond in

Foto's Tiny van der Zwan

Lisse – De veertig tuinmannen van Keukenhof hebben donderdag de eerste bollen geplant van het bloemenmozaïek Romantiek in Bloemen. Met dit bloemenmozaïek is een start gemaakt met het planten van zeven miljoen bloembollen in Keukenhof.

Keukenhof staat in 2018 in het teken van Romantiek in Bloemen. Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Keukenhof heeft in 2018 weer een mozaïek met een oppervlakte van 250m2, waarin 50.000 bollen zijn geplant. Het mozaïek is in twee lagen geplant voor een langere bloei in het voorjaar. In het mozaïek zijn tulpen, muscari’ss en krokussen verwerkt.

Keukenhof is in 2018 geopend van 22 maart t/m 13 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here