Prince/Princess Foundation zoekt naaisters

Bollenstreek/Sassenheim – De Prince/Princess Foundation zoekt hulp om verder te groeien. Het is een non-profit organisatie in Sassenheim, die met hulp van vrijwilligers jurkjes en broekjes maakt uit lapjes katoen en deze verstuurt naar de allerarmste kinderen ter wereld.

Daarvoor wordt gezocht naar vrijwilligers in de Bollenstreek die het leuk vinden om jurkjes en broekjes te naaien, patroondelen uit te knippen, kledingstukken in te pakken en een halve dag per week begeleiding te geven aan een groep met minder ervaren naaisters. Vrijwilligers kunnen werken vanuit huis, maar het is ook mogelijk om deel te nemen aan een groep in het naai-atelier in Sassenheim of op andere plaatsen in de Bollenstreek.

Belangstelling? Bel met Liz Wassenaar: tel. 06-18610390 of e-mail liz@princeprincessfoundation.nl.

1 REACTIE

  1. bericht gelezen en warm gelopen voor het doel .
    kan redelijk goed met de naaimachine overweg.
    Zou alle arme kinderen in de wereld wel willen helpen maar weet ook dat dat niet gaat, maar op jullie manier word er in ieder geval iets gedaan.
    mooi project waar ik me graag bij aansluit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here