Ras-Sassenheimers zestig jaar getrouwd

Foto Jens Admiraal

Sassenheim – Dirk en Wil de Jong-Verbeek zijn zestig jaar getrouwd. Burgemeester Carla Breuer kwam het paar donderdag feliciteren namens de gemeente.

Dirk (87) en Wil (81), beiden ras-Sassenheimers, leerden elkaar kennen op de Julianabrug. Het paar trouwde en kreeg twee kinderen. Inmiddels zijn er ook drie kleinkinderen. Dirk werkte als verwarmingsmonteur en loodgieter, Wil was bejaardenverzorgster en deed veel vrijwilligerswerk, onder meer bij de Zonnebloem en de ouderenbond.

Nog altijd zijn ze actief als vrijwilliger. Iedere vrijdag zijn Dirk en Wil te vinden bij de klaverjasclub van de Bernardus: Dirk helpt daar en Wil schenkt koffie. Als rugby-liefhebber trok Dirk 35 jaar lang wekelijks de lijnen op het veld van The Bassets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here